På værkstedet i Næstved fremstiller guldsmed Kirsten Fjord smykker i eget design. Smykkerne er fremstillet på traditionelvis med håndværk og kvalitet i fokus. Der spares ikke på materialet, og der bruges den tid, som er nødvendigt for at fremstille kvalitetssmykker.

Kirsten Fjord har produceret smykker siden 1983 og har derfor gennem årene udvalgt de absolut bedste leverandører af diamanter, smykkesten og perler. Der forhandles ikke konflikt diamanter, alle leverandører har forpligtet sig 100% til the Kimberley Process resolution (FN)

Alle sten og perler er udvalgt personligt af Kirsten Fjord for at sikre den høje kvalitet og de nye tendenser. Der udvindes hele tiden nye arter smykkesten, og der udvikles nye slibefaconer – ved at deltage i de største og vigtigste internationale fagmesser holdes værkstedet up to date.

 

På værkstedet bruges udelukkende genbrugsguld – min leverandør leverer certificeret genbrugsguld og eller arbejdes der med kundernes gamle guld. Guld er nok det materiale, der er blevet genbrugt allerflest gange i verden.

Kirsten Fjord laver individuelle smykker i samarbejde med kunden - på den måde kan man få præcis det smykke, som man ønsker og som passer til ens personlighed. Guldet man har arvet fra nær og fjern bliver bevaret – bare i et nyt udtryk og ofte mere moderne design. Kirsten Fjord hjælper og guider gennem processen, så man behøver ikke vide, hvad man gerne vil have. Bare kik ned på værkstedet og medbring de gamle smykker, så starter den uforpligtende proces.